Sidor

fredag, december 05, 2008

Det blir inte raka vägen...


Nu blir det mest till å från jobbet-pendling dom närmsta 7 dagarna för Niklas, har tryck ihop mina arbetspass för att sedan få lite lugn och ro med massa tid över till träning, hmhmhmm! Det blir inte raka vägen till jobbet utan tänkte lägga in en liten omsväng både dit och hem, inga jätte sträckor men det borde bli ca: 4-5 mil varje dag.

Tänkte lägga om till dubbdäck igen men det ser nu ut som att jag klarar mig med mina Continental Grand Prix 4 Season däck så långt väderprognosen sträcker sig. Gjorde däremot en grundlig inspektion av både bak och framdäckets in å utsida för att se så det inte satt något vasst som kunde orsaka en retlig punka. Lampbatteriet får sig en omgång av laddaren ikväll för att vara fulladdat till i morgon bitti när jag rullar iväg 05:00.

Inga kommentarer: