Sidor

måndag, december 22, 2008

Det är bara en siffra...

Nu blir det inte så många träningar till på den här sidan om nyår eftersom jag jobbar en del nu fram till den 31:a. Börjar med nattjobb fram till fredag så det blir inte mycket till julfirande här direkt men en fika med Krösamaja och trainerqueen ska jag nog kunna klämma in. Tänkte också passa på att njuta lite av det goda dom här sista dagarna på 2008 för från och med den 1:a 2009 blir det andra bullar på den fronten. Träningen flyter ju på bra så där är det bara att nöta vidare som jag gör nu men med min vikt är jag inte riktigt nöjd. Vad jag väger skiter jag egentligen fullständigt i för det är bara en siffra som inte säger ett dugg om formen. Bästa sättet att ta reda på hur det står till med forman är att ställa sig framför spegeln direkt på morgonen i kallingarna så har man den riktiga sanningen.

Träningen idag blev ett ganska kort rulla-lätt-pass eftersom jag hade en del annat att fixa med innan Julafton och jobb. Rulla runt på småvägarna bakom Arlanda hela passet, effektiv cykeltid 2.11:52.

4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jag känner mig också tjock. Har käkat lite för många skumtomtar.
Jag väger nästan 74 kg. Borde ner till 72.
Men den 1/1 börjar det nya livet utan socker. Får se hur länge man klarar det...

Sugen på att köra de där vägarna du har däruppe i vår. Ser hur fina ut som helst! Vi kan ha lite D90- orgier och ta bilder på varandra...
Cykelbilder menar jag då. :)

Got Jul & Gott Nytt År Nicklas!

-Skogling

Anonym sa...

Merry Christmas and Happy New Year! I just wanted to send you a bit of Christmas Cheer!

After a turbulent year with an operation can you now look forward to a great new 2009 year if you just listen to me Niklas ;)


See You Soon
Helen :)

Niklas Källström sa...

2 kg känns löjligt lite, här finns det mer att plocka bort ;)

Jo det finns en del fina vägar här ute på landsbygden :)
Tycker vi bokar det Skogling, vårcykling med D90 fotosession.

See you soon, see you in Stockholm Helen.

God Jul på er!
Niklas

Patrik Skolling Möller sa...

Japp. Sedan säljer vi bilderna till National Geographic. ;)

Fånigt nöjd med min D90.

-Skogling