Sidor

söndag, december 14, 2008

En gammal rutten abborre...

Den där solen som var utlovad idag Söndag av div. vädersajter lös med sin frånvaro, tro nu inte att jag tycker att dom inte kan sitt jobb, dom gör nog så gott dom kan....
Men man undrar, hur ¤%&# svårt ska det vara att pricka rätt ett par gånger i veckan med topputrustning värd en mijärd pengar. Tysken brukar ju bara titta på en gammal rutten abborre någon gång efter nyår för att veta hur kommande sommar ska bli, det är vad jag kallar prognos ;)

Det var tänkt ett distanspass idag men efter frukost bytte jag träningsplan och stoppa in ett igångdragpass istället. 10 st igångdrag skulle träningspasset innehålla, 5 st på slätan och 5 st i backe. Höll mig till stora delar av träningen på småvägarna bakom Arlanda eftersom dom är relativt bilfria och för att det finns fina backar med lite längd på i en ganska tajt radie. Viktig här är att få ner och hålla pulsen låg mellan igångdragen för maximal effekt, startar varje igångdrag på låghastighet och en hög växel. Effektiv träningstid 100 minuter + 2 x 15 minuter uppvärmning och nedvarvning.

Åter i Märsta passa jag på att svänga förbi föräldrarna för en efter-träning-fika eftersom jag visste att det fanns världsklasstårta kvar efter gårdagens födelsekalas. Niklas bjöds på Gerdans(mamma) marängtårta och kaffe, semplicemente perfetto!

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Du hojar på bra. Fast nu gnällde du vä lite väl mycket. fast du fick marängtårta.

Jag körde vab ti-fr förra veckan. Slängde in ett traiberpass på onsdagen. Sedan snörvlade jag sälv hela helgen.

Min fru skickade en bild från Gran Canaria igår. Hennes far ställde upp på att ta en bild på henne där hon stod i basklöder unde en stor termometer. Ja, det va 29 grader. 5 minuter senare skickade hon en bild på et stor immig Tropical.
Livet är bra örättvist ibland.

-Skogling

Patrik Skolling Möller sa...

Hur jävla illa stavade jag inte där då... ? =D

Niklas Källström sa...

Skogling, MMS borde vara förbjudet, eller hur... ;)

Brukar inte gnälla på vädret men, hade ju laddat för fina motljusbilder till bloggen :)