Sidor

måndag, december 01, 2008

Får plocka med mig en lös...

Äntligen tillbaka i träningen igen efter tre långa(06:30 - 19:00) dagar på jobbet, att komma bort så här från träningen gör bara gott för kroppen och motivationen. Gjorde en lite justering av sadelhöjden idag på vintercrossen, 4-5mm upp för det känns inte som jag sitter helt perfekt. Nu efter att ha kör ett distanspass med den nya sadelhöjden tror jag nästan att jag ska skjuta fram sadeln någon millimeter. Får plocka med mig en lös insexnyckel ut på träningen i morgon så jag kan labba lite med sittpositionen smidigt.

Det var ett sådant där riktigt härligt höstväder med fuktig luft, dis och med regnet inte långt bort, vad mer kan man begära........ja inte vet jag :)
Så här under höst och vinterträningen blir det nästan alltid musik i öronen för att tiden ska rulla på lite lättare. Efter en gudomlig cykelfrukost satt jag mig framför datorn och monter in ett gäng nya gigabyte distansmusik, han också med ett par koppar kaffe innan det var dax.

Märsta - Måby - Arlanda - Trosta - Lunda - Bergby - St. Åkerby - Närtuna - Malmby - Ekskogen - Karby - Örsta - Vallentuna - St. Mällösa - Sälna - Husby - Kimsta - Starrmossen - Måby - Märsta, effektiv cykeltid 3:31.27.

4 kommentarer:

Haningerox sa...

Jäkla va massa snö det finns kvar i norr

Niklas Källström sa...

Blev faktiskt lite förvånad att det låg så pass mycket snö kvar, dock väldigt lokalt.

Anonym sa...

Vi får se till att elda mera olja så det där vita skiten håller sig borta...växthuseffekten ? välkommen hit säger jag..!!

Niklas Källström sa...

Precis Martin! Som cyklist tycker jag växthuseffekten är positiv. Tänk om man ändå han uppleva en Svensk vinter aldrig kallare än 20 plus, hmhmhmm!