Sidor

fredag, december 12, 2008

Gjorde en rätt ordentlig felbedömning...

Så var tre långa dagar på jobbet avklarat, nu kör vi igång träningen igen. Det var 2-gradigt kallt regn som det bjöds på idag, nästan snö tidvis men graderna höll sig på rätt sida om noll så vi slapp det. Blev sällskap på träningen idag, Ricke var den tappra som trotsa regnet med mig. Lugnt snacktempo på småvägar som för dagen var ovanligt bilfria, snurra runt, fram å tillbaka mellan bondgårdar, kyrkor och små pittoreska hus tills jag knappt visste vart vi var :) Gjorde en rätt ordentlig felbedömning om vart vi vart och vart vi skulle komma fram "om vi svänger in här kommer vi då fram vid" som sluta med ett härligt gott skratt av oss båda. Lagom lugnt, lagom långt distanspass så här första passet i det här träningsblocket men imorgon blir det längre, effektiv cykeltid idag 2:20:13.

Orkade aldrig plocka fram kameran i bakfickan under träningen så det fick bli systemkameran hemma i lägenheten istället. Rigga upp maten lite snabbt för ett par bilder på en enkel och klassisk italiensk lasagne, magnifico!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha Trodde först du hade fallit för Billys pizza men sen scrollade jag ner och då såg jag ju att det var foto på en nyttig god hemlagad lasagne à la Niklas! Puh ;-)

Niklas Källström sa...

Billys pizza = forbidden fruit :)

Här är det home made som gäller Louise! Blev inspirerad av din matlåda häromveckan.

Anonym sa...

Jo tack,, ser gott ut "hint" "hint"
Kör hårt nu i helgen/ Ricke