Sidor

söndag, januari 18, 2009

Arga blicken är arga blicken...

Det var med sikte på Koppartälten för ett kaffestopp som vi, Ricke, Morgan, Håkan och jag rullade iväg på dagens distanspass. Med dagens vindriktning fick vi motvind in och medvind hem. Grusväg i skog och på öppna fält, små hemlighetsfulla stigar längs porlande "forellbäckar", skogsstig och promenadstråk längs "kustlinjen" sista biten in till Hagaparken. Vid Edsviken var Håkan tvungen att vända hemåt till tid att passa, tre fortsatte vidare mot och till kaffestoppet. Norrviken, Edsviken och Brunnsviken var nedlusade med skridskoåkare som gled fram på den blanka isen med sina långfärdsskridskor. Trots det lite kylslagna vädret var det rätt mycket människor i farten på stigarna i Hagaparken.

Hagaparken är tyvärr inte Hagaparken så här års, två mycket viktiga ingredienser saknas men dyker direkt upp vid första vårvärmen...

Hon, stekarbruden som joggar i det senaste, det senaste som absolut inte är tänkt att jogga i men det är det ju senaste! Supercleana sneakers i vitt, rosa eller vit Adidas overall i retrostil och en mörkblå eller svart dunväst, vit iPod i ena handen och mobilen i andra handen.

Hon, tanten med den lilla ettriga hunden och sitt hemfärgade hår som skiftar i ljus lila eller ljus blå färg som ger oss arga bicken eftersom vi är på samma stig som hon. Arga blicken är arga blicken och får Darth Vaders lasersvärd att kännas lika skrämmande som blompinnen!

När stekarbruden och tanten med arga blicken gör entré i Hagaparken, ja då är det vår!

Effektiv cykeltid 4:04:10 med en snittpuls på 128 slag/minut, tillförde inga kolhydrater bara 4 liter vatten och två koppar kaffe under distanspasset.
Tack för idag grabbar!

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Med så där många och mulliga långpass kommer du snart få arga blicken från några av bloggbesökarna också. :)
/J

Niklas Källström sa...

Jaaa! jag kan ligga på soffan med gott samvete, man vill ju inte få arga blicken ;)

Anonym sa...

Såg det inte förrens nu men är det sant att stekar-tjejen har antingen sneakers ELLER retro overall !?!? Jag vet var jag ska lägga mina picknickar i vår/sommar ;)..

Niklas Källström sa...

Du vet, det är bara å lyssna på mig Martin så blir allt bra :)

Din vägvisare genom levet!