Sidor

fredag, januari 23, 2009

Blir rätt spännande bitvis...

Då var dom här två träningsfria dagarna över och det ska nu bli skönt att få nöta på några dagar framåt igen med cykling. Med vintercrossen ute på landsväg fick det bli idag, dom större vägarna är fria från is och snö men på småvägarna är det fortfarande is och snö kvar. Blir rätt spännande bitvis då det gäller att hålla tungan rätt i mun eftersom jag kör odubbat just nu, Continental Grand Prix 4 Season. Hur jag ska göra med däckvalet till i morgon Lördag får jag suga på till jag går upp imorgon bitti....utlovas ju skitväder med snöblandat regn, sweet!

Dagens träning då, 80 minuter fartlek + 2 x 15 minuter uppvärmning och nedvarvning.

3 kommentarer:

Anonym sa...

på med dubbisarna, så blir det garanterat barmark å varmt.

hoppas verkligen SMHI har fel och du får bra väder, (trots att jag måste jobba i helgen)

/Ricke

Niklas Källström sa...

Hua vilket väder utanför nu, SMHI hade inte fel Ricke :)

Tänk om jag också hade fått jobba i helgen, du har tur du som slipper träna ;)

Anonym sa...

hanguo30
hancheng
shouer40
eluosi50
mosike