Sidor

lördag, januari 17, 2009

För mig nya stigar i utkanten...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, endurospåret håller världsklass! Ricke mötte upp mig utanför porten för gemensam cykling ner till Steningebadet där Morgan, Emil och Pelle väntade. Vi styrde direkt in på endurospåret ovan badplatsen och jobbade oss bort till värmeverket och vidare till Krogsta. Över E4:an och upp på rullstensåsen fram till Skogby där vi korsa vägen för sidbyte/skogbyte fram till Starrmossen. Morgan och Peller vände här hemåt medans vi andra tre trampade vidare på endurospåret. Nu i skogen fram till Benstocken och till baka mot Norrmossen där vi tog oss över järnägen för att sedan hålla oss längs med den fram till Eurostop/Arlandastad. Under E4:an och tillbaka in mot Märsta, framme vid Pinbacken vek vi åter ner mot Steningebadet där Emil klev av för idag.

Jag och Ricke fortsatte in på en skogsstig bakom Steninge slott för att slutligen komma fram vid Sundveda. Över 263:an och in på för mig nya stigar i utkanten av Märsta fram till fårhagen. Skogsstigar igenom fårhagen och fram till Brista där vi vek ut på asfal för att rulla lite lugnt dom sista 5 minuterna hem. Effektiv cykeltid 3:21:10 med en snittpuls på 134 slag/minut, tillförde inga kolhydrater bara 3 liter vatten under distanspasset.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kanon igen, ser redan fram mot morgondagens pass, Silvertältet nästa.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Blev en riktig toppenrunda Ricke!

Patrik Skolling Möller sa...

Jag få kopmlex när jag läser din blogg. Dels för att ditt liv består av så mycket fin cykling men även för dina fina bilder och text.

Du har utan tvekan sveriges bästa cykelblog Niklas. I alla fall av de jag hittat och läst. :)

-Skogling

Patrik Skolling Möller sa...

Du vet att kopmlex är Hässelbyska och betyder "komplex" ?

Skumt att vi postade samtidigt dessutom...

Niklas Källström sa...

Jag bugar, bockar, niger och tackar Skogling!

Skogling, det finns två Hässelby-cyklister som också bloggar med hög klass.