Sidor

söndag, januari 25, 2009

Som en topplessbrud på...

Har jag tur eller är jag bara lyckligt lottad.....mulet och lätt regn i luften när jag rullade iväg på dagens distanspass. I bakfickan på vindvästen en ihoprullad ultralätt vindjacka, Nalini Pro Trifoglio, kondom-tunn och snyggt vit-transparent utifall regnet tilltar. Under Pearl Izumi MicroSensor hjälmmössa i öronen ett par Sony MDR-EX71SL hörlurar och i bakficka en iAudio 7 mp3-spelare laddad med arga pojkar & flickor. Vägbanan var täckt med ett 3-5 cm tjockt grått, blött och slemmigt snöblask som bilarna kasta upp som en kaskadspya när dom gick ut för omkörning. Med ett par mil kvar på dagens distanspass när snöblasket stänkte om fötterna, kallt regn i fejset och donnan i V70:n hängde på tutan under hela omkörningen samtidigt som hon peka på tinningen med pekfingret.....då insåg jag att jag är lyckligt lottad som får hålla på med det jag älskar mest helt gratis, fan jag har tur! Det var då jag tänkte eller rättare sagt kände att jag hade lust att dra av mig cykeltröjan och svinga den runt runt ovanför huvudet som en topplessbrud på Woodstockfestivalen 1970 med ett par stjärnor över vårtorna ;)

Jag har lärt mig känna lycka...

Åter och hemma vid porten igen mycket nöjd och belåten för det kändes riktigt bra i benen, ja rent utav stark! vad är det som händer...
Distanspasset mätte en effektiv cykeltid på 3:14:26.


9 kommentarer:

Haningerox sa...

Får du lika bra betalt som Blondinbella när du nämner varumärkesnamn :)?

Niklas Källström sa...

Där sa du nått, tror jag ska fakturera lite imorgon ;)

Anonym sa...

Jahaja..du bara tänker på tuttar och annat syndigt..inte undra på att du är lycklig hela tiden..;) Sluta löka och jobba mer..

Niklas Källström sa...

Hoppas ni gjort det ni ska göra för imorgon dyker jag upp å styr upp det hela igen ;)

Anonym sa...

Ni..? Du menar jag..som i kungen i hangaren! ;)

Niklas Källström sa...

"..som i kungen i hangaren!"

Det återstår väl att se om du lever upp till din beskrivning...
I morgon blir det inspektion :)

Johan Mölleborn sa...

Jag gillar bilister som tutar och har sig. De har så bra perspektiv på livet.
Bra idé det där med stjärnor på bröstvårtorna. Det ska jag köra så fort vädret tillåter.
/J

Niklas Källström sa...

Där sa du nått Johan, att införskaffa en karta guldstjärnor till första värmen är ett måste ;)

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優