Sidor

torsdag, januari 01, 2009

Varför ska det behövas en kvinna...

Årets första dag och årets första träningspass i ett underbart väder med 6-7 minusgrader, klarblå himmel, stor härlig sol och krispiga grus- och skogsvägar. Märsta - Steningeviken - Tallmila - Ruinstaden - Rosendal - Runsa - Göranstorp - Sättra - Kairo - Harva - Törndal - Ängsjö - Stäket, vändpunkt och samma väg tillbaka hem igen. Helen's träningspresen fungerar riktigt bra kan jag konstatera efter nu två träningar med den. Två pass i rad nu utan att ligga lite över tänkt pulszon, varför ska det behövas en kvinna för att komma på den här lösningen :) Trots att jag kom i säng ganska sent efter ett lugnt nyårsfirande var jag rätt pigg under träningen, effektiv cykeltid 2:17:55.

Nu ligger "Formkurva 2009" ute i skarp version och kommer att uppdateras en gång i veckan(Måndag) i 20 veckor framåt.

2009 så ligger fokus först och främst på Vätternrundan som blir mitt första och enda varv runt sjön, tid under 8 timmar är ett måste, allt annat ser jag som ett misslyckande. Det ska också bli roligt och en extra krydda till övrig cykling att börja köra lite tempolopp, SMACK serien.

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Sub 8 är inget dåligt mål. Hoppas du lyckas. Jag har inga direkta mål inför 2009 men än att jag har lovat mig själv ännu mer kul cykling än 2008. :)

Kanske skall jag försöka mig på breveterna och bli en superrandonneur. Men jag vet ej om kroppen håller. :o

Gott Nytt år !

-Skogling

Anonym sa...

Hur var det nu Niklas, bakom varje framgångsrik man står en kvinna ;)

/Helen

Niklas Källström sa...

Det vore fins att sätta sub 8 runt sjön så bli jag snabbast i familjen :)
Klart du ska försöka Skogling!

Jasså, det säger du Helen ;)

Johan Mölleborn sa...

Sub 8 ska du nog fixa. Men det hänger ju också på vädret. Happyklungan ser riktigt stark ut i år.
Ska bli kul att följa din formkurva.
/J

Niklas Källström sa...

Visst är det så Johan att vädret spela en ganska stor roll om det ska bli sub 8. Med kraftig vind och regn blir det hela lite värre.

Formkurvan verka många vara intersserad av :)