Sidor

tisdag, februari 24, 2009

Mörka moln tonar upp sig...

Har haft det på känn, det har kommit smygandes, men nu är det nog ett faktum, mörka moln tonar upp sig....
Har försökt förträngt det in i det längsta och hoppats på att det bara var något tillfälligt jag har börja känna igen. Men efter att nu ha vaknat på nätterna med ont i njurarna senaste veckan var det bara att ta kontakt med min läkare på KS igen. I morgon är det då alltså dax för den där undersökningen och dom hur min för- och vårsäsong kommer att se ut...

Blir utfallet av undersökningen lika som i Augusti har jag en tung vår framför mig. Men som sagt, jag är inte undersökt än och vet inte vad dom kommer att komma fram till i morgon med det känns fan inte bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tvärlungt...de e lååångt kvar till våren. Iaf om man tittar ut nu.

Anonym sa...

Fy f..n va surt, lider med dig.
Hoppas det inte är allt för illa, vem ska sköta dragjobbet på vårrundorna nu:(
/Ricke

Patrik Skolling Möller sa...

Nä. :(