Sidor

torsdag, februari 19, 2009

Studsa all världens väg...

Tog en liten testrunda med vintercrossen idag för att känna hur det kändes att rulla lätt med den här energimängden jag stoppar i mig nu. Att dra iväg på Märsta-Västerås-Märsta nu är liksom inte riktigt läge med att tänka på dieten :) Höll mig bara i närområdet utifall krafterna skulle ta slut väldigt fort med följd att jag inte skulle orka ta mig hem för egen maskin. Lite svårt så här i börja att uppskatt hur långa rundor jag orkar med nu, men det är bara att öka lite åt gången så ska det här gå bra. Effektiv cykeltid 1:18.21.

Tyvärr lossnade insexskruven som håller det ena av två framskärmsstag som fästs i framgaffeln. Inte hittade jag på skruven heller som studsa all världens väg när den släppte och slog i vägbanan med ett kling-kling-kling innan det blev tyst och den var ett minne blott. Tur då att han var utrustad med två buntband som fick agera insexskruv till jag kom hem.

Hämtade ut en fulladdad försändelse från min eventuellt nya energibar/gel leverantör...
Innan jag bestämmer mig ska jag testa hur smaken är på de olika produktena och hur magen reagera innan jag byter ut min nuvarande, Powerbar.

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Det är farligt att cykla så där mycket. Hjärtat kan gå sönder. :)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Ingen fara Skogling, går bara på sparlåga nu :)