Sidor

måndag, april 13, 2009

Jag har blivit en sämsta...

Oj, här händer inte mycket! Har varit rätt trött, slö och inte orkat engagera mig i något meningsfull sedan operationen. Lediga dagar har nästan bara tillbringats i soffan eller i bästa fall släpar jag mig bort till Ricke för kaffe och cykelsnack i soffan. Jag har blivit en sämsta sortens skitmänniska!

Fredag är det återbesök på KS igen för att få besked om hur läkeprocessen har gott och om jag kan börja cykla igen...

SMACK-serien bara som åskådare för min del tyvärr istället för att delta med min Cannondale Slice. Har ställt upp som fotograf och tagit lite bilder på dom två första deltävlingarna i serien. Bara skönt att komma med ut och snacka lite skit och få känna på känslan och stämningen innan start och efter målgång.

5 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Hoppas verkligen att du kan komma igång snart. Man ska inte böhöva vara en skitmänniska om man inte vill det. Måste kännas hårt att inte få vara med och leka på smack-tempot.
/J

kallegunnar sa...

hoppas ditt återbesök blir bra
skit när det inte blir som man tänkt sig
men du tar grymma bilder.........fortsätt och knäpp mkt kort på andra om du orkar innan du själv kommer upp på hojjen
vad har du för kamera????

Patrik Skolling Möller sa...

Idag var jag bast upp fran Puigpunyent. Jag var foresten bast upp for alla backar. ;)

Krya pa dig. Du ar snart pa banan igen.

-Skogling

Niklas Källström sa...

Det hoppas jag också Johan. Nä det känns verkligen inte kul att ligga hemma när dom andra tjuvtränar för fullt.

Kamera kallegunnar, Nikon D90.

Va! är du där nere igen Skogling...tror vi får flytta upp dig i pro-status nu ;)

Nypan sa...

Förstår hur hopplöst det känns. Vi som cyklar har ju lite svårt att sitta bredvid och bara titta på liksom. Men hoppas du får bra besked av läkare, och kan vara igång igen snart.
/Nypan