Sidor

tisdag, maj 19, 2009

4 månader och 2 veckor...

Det här har blivit en rätt tjatigt och långdragen historia å drygare blir den efter att ha varit på KS igår för ytterligare ett ingrepp. Den här gången "ska" det bli bra enligt all expertis och det får vi verkligen hoppas! Vore rätt trevligt att få uppleva några träningspass innan sommaren är över för den här gången. Det som gäller nu är 5-6 veckor till innan jag får sätta mig på cykeln för att börja smyga igång igen. Kommer jag igång på cykeln igen 1:a Juli är det 4 månader och 2 veckor sedan jag satt på cykeln senast, snacka om att jag har en del att ta igen nu ;)

Höjdpunkten nu dom här lediga dagarna när jag inte får cykla är Giro d'Italia på Eurosport.Ett par timmar i soffan framför tv:n med ett par kopppar kaffe tillsammans med Eurosports stjärnkommentatorer Robert Vacchi och Anders Adamson gör dagen genast mycket roligare.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lite knastrig upplösning för en
HD-kanal. HDMI-kabel, skulle göra susen.

http://www.youtube.com/watch?v=tDgc76QN0Mk

//Brunnsan-Kungen

The King of E-shift sa...

Haha..håller med Brunnsan-Kungen..

Niklas Källström sa...

Knastrig upplösning...säger killen som hyllar Diboss :)
Endast Supra's högkvalitéts kablar från svenska Jenving Technology i lägenhet 297.

Du E-kungen, nu spände du bågen lte för hårt å snabbt va!
Killle gick å köpte en värstingplasma från Pioneer för att sedan bara mata den med lågupplöst skitsignal från Tele2, sjukt genialiska drag The King ;)


/se å lär

Sammy/Marcus sa...

Jag har inte Tele2!!! Skönt att kommentarerna har Västraban-fakta "gårdsskvaller".

Ps. Skulle inte du jobba/närvara idag? enligt gällande schema.

Gräddfil

Niklas Källström sa...

Kommer imorgon för att röja vad ni två har ställt till med idag.
Sen måste jag nog styra upp arbetet och rutinerna på E igen ;)

/Mentorn

Anonym sa...

Gårdsskvaller! ha ha ha
/Ricke

Patrik Skolling Möller sa...

Hoppas verkligen dom får ordning på din kropp så du slipper fler ingrepp.

Kanske tar jag mig förbi Märsta på en fika framöver. :)

Niklas Källström sa...

Då fixar jag ihop en fika.

/Baristan