Sidor

måndag, juni 29, 2009

På platten går det okej...

Tredje dagen i rad nu med cykling och det känns faktiskt helt okej i kroppen för att ha legat på soffan i 5 månader. Det är nu bara att nöta på så här och samla tid på sadeln och mil i benen så ska det väl formen gå att få tillbaka tids nog. Man behöver inte ha speciellt höga studieskulder för att kunna räkna ut att kondition är en färskvara. På platten går det okej att hålla "farten" uppe men i backarna har jag inte mycket att sätta emot nu. Tar det därför väldigt försiktigt i backarna så att jag inte drar på mig syra i benen och går stum. I dagens form får jag svårt att återhämta mig om jag går på rött för många gånger och passen blir då inte så långa som jag vill.

Nu har jag två nätter på jobbet att göra så i morgon blir det skön vila från cyklingen så kanske baken får en möjlighet att återhämta sig. Morgondagens aktivitet får bli en promenad när jag vaknar i det fina vädret innan natt två på jobbet.

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det är alltid lika mulligt att kolla på dina bilder. Skönt att du är tillbaka på hojen igen.
/J

Niklas Källström sa...

Tack Johan! Roligt att bilderna går hem.

Skönt är ordet, riktigt härligt att ha fått börja cykla igen.
Dock har jag en bra bit upp till dom hårdingar som gör 30, 40 eller 60-mils rundor skrattandes :)

/Niklas