Sidor

torsdag, juni 25, 2009

Vad skönt det är att vara tillbaka...

Då kör vi igång igen! Dagens återbesök på KS för check-up och slutkoll gav tummen upp för cykling igen, äntligen! Allt var i sin ordning och efter sista operationen såg det bara bra ut. Känns lite konstigt att få börja cykla igen efter nästan 5 månader utan någon fysisk aktivitet. Nu blir det att smyga igång lite försiktigt å öka successivt för att låta kroppen få en ärlig chans att komma igång efter dvalan. 5 månader i soffan har ju inte direkt gjort underverk på kroppen, hua!

Tog bussen direkt hem från jobbet för att hinna med en fin första kvällsrunda med cyclocrossen. Första gången jag lufta den nya crossen också, vilken pärla! Fick bara justera sadelhöjden 3 ggr direkt i börja innan jag hitta rätt, resten satt som en smäck. Första gången också jag kör med SRAM grupp på landsväg/cyclocross men inte sista, Red var som en dröm! Skifta också däcken för att få lite mer rull på asfalten, av med Schwalbe Racing Ralph Cross och på med Schwalbe Stelvio Evolution. Det blev ganska snabbt påtagligt att jag inte nött sadel på ett tag när jag gränsla den lövtunna Selle Italia SLR Kit Carbonio. Blir spännande och se hur det känns imorgon när jag ska hoppa upp på sadeln igen för att rulla iväg till jobbet....

Lugnt tempo på lätta växlar blev det ikväll och så får det bli ett tag framöver, effektiv cykeltid 80 minuter. #¤%&¤ vad skönt det är att vara tillbaka!

4 kommentarer:

Tille sa...

Skönt att ha dig tillbaka!

Niklas Källström sa...

Tack! Å skönt är det att vara tillbaka.

Katarina M-I sa...

Detta är RIKTIGT goda nyheter!!

/Katarina

Johan Mölleborn sa...

ÄNTLIGEN!!