Sidor

måndag, juli 13, 2009

Den här bedrövliga kroppen...

Straxt innan 10:00 stack Ricke "tempo-kungen" in huvudet i garaget med ett, är du laddad! Jag var precis klar med att ha drevat om racern för att kunna hålla en högre kadens med bibehållen bra kedjelinje när jag ligger på storklingan nu när jag inte är i form. vi rullade iväg i ett lugnt tempo ut från Märsta, jag på racern och Ricke på tempohojen. Småvägar fram till Husby by där vi bestämde oss för att byta riktning på träningsrundan för att undvika ett stort fett regnmoln som kom glidandes höger om oss. Nu blev det 77:an fram till Rosendal där vi vek av 77:an med sikte på Morby där vek vänster. Liten mysig landsbygdsväg nu ända fram till att vi kom ut på 255:an(gamla Uppsalavägen) vid Eriksberg. Här tog Ricke kommandot med att krypa ihop och ner i tempobocken och borrade. Jag lyckades nätt å jämt suga mig kvar bakom när killen gick på 55/13 hela vägen fram till Lövstaholmsbacken där jag fick släppa 100 meter innan backens början. Ricke borrade bara på som det vore slätåkning uppför backen i tempoställning, hua!

Det är här i backarna jag får betala för min barlast jag släpar på nu, på slätan går det okej nu men så fort det går uppför... Nej! nu krävs det krafttag för att bli av med den här bedrövliga kroppen som påminner om en korsning mellan en container å returglasigloo....
Håller just på nu att tälja till en formkura-fil som ska ligga här på bloggen så ni kan följa vad som händer med den. Hem kom vi också med en effektiv cykeltid på dryga 2 timmar. Bra fart Ricke, jag har fortfarande stumma ben, tack!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv, hoppas på en sväng till Silltruten snart?
/Ricke

Patrik Skolling Möller sa...

Ha ha ! fattar du inte att det bara beror på ramen ? ;)

Katarina M-I sa...

Hur kul är det då att försöka få rulle på någon som kurar på en tempohoj??
Det är ÖKEN.

/Katarina

martin sa...

När kommer slice'en ut då, hinner du i år?

Niklas Källström sa...

Truten måste upplevas en gång innan sommaren är över, den trevliga personalen också ;)

Där sa du nått Skogling, ur den vinkeln har jag inte sett det hela :)

Inte helt lätt Katarina, man är liksom slagen på förhand rent aerodynamiskt sett :)

Jobbar på det,inte helt lätt att få tag på ett Red BB30 vevpart till Slice:en