Sidor

tisdag, juli 14, 2009

Sökes...

Verkar inte helt lätt att få tag på ett SRAM Red BB30 vevparti till min Cannondale Slice. Jag har finkammat Internet och tyvärr inte med något lyckat resultat. Finns en del www-butiker som lagt upp vevpartiet i produktregistret men när jag mejlat och ber dom kolla om det verkligen finns hos deras leverantör innan jag lägger en beställning blir svaren desamma, tyvärr nej! I slutet på September verkar nu vara ett preliminärt leveransdatum som ett par gett mig.
Den Svenska leverantören var ju bara bäst... va! SRAM Red BB30 vevparti....det vet vi inget om, finns det!?

Så finns det någon här som har någon aning om vart jag kan få tag på ett...


SÖKES: SRAM RED BB30 VEVPARTI 175mm 53/39T

2 kommentarer:

Anonym sa...

På wiggle står det 2-7 dagar men jag antar att du redan frågat där och att de uppgifterna inte stämnde? Annars så tycker jag du brukar ha hyfsad koll på lagerstatusen hos sina levarantörer.

Niklas Källström sa...

Tack för tipset, men dom där 2-7 dagarna stämmer tyvärr inte den här gången.
Jo jag har redan varit i kontakt med Wiggle och tjejen på supporten skulle kolla mer exakt med deras SRAM-leverantör.