Sidor

torsdag, juli 02, 2009

Ett gäng med hetingar...

Tog sikte på Hagaparken och Slivertältet, idag satt det också riktiga crossdäck på CX9:an. Lite asfalt ut ur Märsta ner mot Steninge och efter Smedtorps backen fick jag äntligen börja njuta dammig grusväg. Grusväg och stig ända fram till Väsby station som jag bara korsar för att komma in på grusstigen som går längs Väsbyån fram till Älvsunda. Grusväg nu via Lugnet - Paradiset - Grindstugan innan jag kommer fram till Rotsunda där jag korsar Stockholmsvägen och under E4:an för att komma till stigarna som går längs Norrviken. Framme vid Väderholmen är jag tvungen att tråckla mig igenom lite bebyggelse för att komma ner till Edsviken. Lite transportsträcka(grusstig och villaområde) här i början av viken tills jag åter kan vika ner till vattnet och njuta av fina stigar länges Edsviken ända fram till Ulriksdals slott. Under Bergshamravägen vid Väntorp och rundar viken på gångvägen fram till Linnèa-holm. Nu är det bara att njuta av fina stigar längs Brunnsviken fram till Silvertältet i Hagaparken.

Ett kort stopp för att få mig två koppar kaffe en iskall Pepsi Max. Fullt med turister runt tälten, badplatserna är proppfulla och ett gäng med hetingar med feta mozzarella glasögon från D&G steker i parken. Tankar upp flaskorna med vatten innan jag börjar rulla hemåt igen, samma lika väg tillbaka till Märsta blir det också, det där med förändringar är inte riktigt min grej....

Effektiv cykeltid 4:04:37 och fyra flaskor vatten plus en PowerBar. I morgon blir aktiv vila med jobbpendling, Benen ska också få sig en rejäl omgång elektrisk muskelstimulering (EMS) i kväll med CEFAR MYO XT .

6 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Lin??
Det ser man aldrig här nere.
Vackert.

/Katarina

Patrik Skolling Möller sa...

Oj ! Back in the saddle ! Härligt !
Grymma bilder du tar. Som vanligt...
Kanske ses vi snart ?

-Skogling

E-king sa...

..stekarbrudar...hehe...förstår att du stannar och fyller på vatttendå..;)

Johan Mölleborn sa...

Din stekiga cross måste ju ha överglänst de stekiga brudarna i stekighet.
Förövrigt så var det verkligen stekhett ute igår.
/Stekmollo

Niklas Källström sa...

Det tror jag Katarina, lin alltså.

Tack skogling!
jo nu rör han på sig igen.
Ge mig bara några veckor att få upp lite fart så kanske jag orkar hänga med en bit.

Kungen, tänk om du ändå hade köpt en cykel istället för den där värdelösa 13" mac:en ;) Då hade du också fått uppleva hetingarna i Hagaparken :)

Självklart överglänste CX9:an :)
Stekheta hettan sög en del kraft vilket märktes på slutet, puh!

E-king sa...

Du är bara avundsjuk på min nya fina dator..:) Och jag vet att du har blivit lite gubbsjuk på äldre dar..Så här skickar jag en varning till alla fiiiina stekar-brudar... "Beware of the old guy in tight bike-pants..;)"