Sidor

tisdag, juli 07, 2009

Färgmatcha övriga komponenter...

Vilodag från träning men inte vilodag från cykel. Jag och Ricke tog en sväng till Biltema på förmiddagen för att investera i lite bra å ha saker. Jag fynda en 2-armad avdragare perfekt till mitt lagerbyte på Campa Record vevparti som sitter på SuperSix:en. Hemma fick jag förfina avdragaren lite med att slipa ner tjockleken på käftarna så dom kom in under lagret. Gick som en dans sedan att byta båda lagrena med Ricke's goda hjälp. Passa också på att byta ut båda vevlagerkopparna, nu till ett par Campagnolo, Super Record Ultra Torque i svart för att färgmatcha övriga komponenter. SuperSix:en fick också en rejäl omgång med putstrasan, som ny nu och redo för morgondagens uppdrag.

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Färgmatchat är grejen. Själv kör jag ett Livestrong-armband för att matcha mina tänder.
/J

Jörgen sa...

Ses vi i skokloster ikväll kanske? :-)

Niklas Källström sa...

Bra tänkt johan, det är helhetsintrycket som är viktigast ;)

Inget Skokloster för mig Jörgen, jobbar fram till 19:00.

E-street ruler sa...

Färgmatcha hit och färgmatcha dit...du är som en kärring...Nirre! ;)