Sidor

söndag, juli 12, 2009

Idag sålde jag min själ...

Vaknade redan vid 06 pigg å fin, drog igång tv:n för att kolla senaste nytt på SVT24 men inte mycket spännande där så jag tog och sprattla mig ur sängen istället. Lät datorn starta upp medans jag blaska av ansiktet lite snabbt montera in linserna och gjorde en liten lätt frukost. Naturell Yoghurt med Frebaco Bran Flakes Müsli och ett skivat äpple som toppas med ett par koppar ICAs pulverkaffe medans jag skummar igenom www. Pigg som jag var kändes det bara löjligt att vänta med träningen så jag gjorde mig klar å redo och rulla iväg vid 08:00. Körde ett lugnt distanspass med 4 stycken fartökningar på ca: 5 minuter. Passa också på att testa den nya vägen upp till Märsta industriområde med lagom motlut. Här blir det fint att köra backintervall eftersom backen har en perfekt jämn stigning upp till rondellen på krönet. Efter två testrundor i backen rullade jag hem, klev av cykeln vid porten straxt efter 11 med en effektiv cykeltid på 3.07:23.

Idag sålde jag min själ till detta helvetets påfund, mikron! Vad är det för fel på gryta över öppen eld, det är busenkelt och har fungerat i flera tusen år. jag har klarat mig i 39 år men idag kunde jag inte stå emot den där senaste modeflugan, mikrovågsugnen. Vilken lattjo liten pryl!

7 kommentarer:

martin sa...

aldrig carbonram, aldrig campa, aldrig tempo, aldrig tubhjul, aldrig tjänsteman... nu micro. det går utför...

Patrik Skolling Möller sa...

Du som är så ung ? Trodde alla ungdommar hade micro... ;)

Niklas Källström sa...

Flexibilitet Martin, flexibilitet har alltid varit mitt signum :)

Jo jag vet Skogling men jag måste ha missat micro-tåget ;)

Mac-kungen sa...

"Lät datorn starta upp medans.." Jag säger då det. En mac startar up på 5 sec!!! ;)

Niklas Källström sa...

Du Mac-kungen, jag väntar så gärna 2-3 minuter på att min Dell ska varva upp, sen börjar skrattfesten när jag får njuta av en Dell UltraSharp 24" Widescreen datorskärm, sweet!

Lite imponerand är jag allt av din Mac med en 13" skärm ;) 13" har nästan min Polar cykeldator :D

Mac-kungen sa...

Det är inte skärmen som gör datorn Niklas!!! -Krasch krasch..;)

martin sa...

Och hur gick det med 24" som nog fortfarande står brevid soffan...ultrasharp är nog det minsta den är just nu.