Sidor

söndag, juli 19, 2009

Lågintensiva fettbrännarpass...

I morgon Måndag kör jag igång med "Operation - Fit For Fight" för att komma tillrätta med dom här extrakilona jag lagt på mig under tiden jag inte kunde träna i vår/somras. Ingen träning idag eftersom jag meckat matlådor och planerat inköp så jag har allt hemma för en vecka framåt. Kostschemat rulla på en vecka med bra variation trots få ingredienser vilket gör det lätt att följa. Blir det ett kostupplägg som innehåller 1 miljard småingredienser blir det bara jobbigt att följa plus att man får en massa som ligger och blir gammalt i kylen. Träningen kommer nu bara att bestå av lågintensiva fettbrännarpass eftersom jag minskar mitt energiintag och därför inte har den energi som krävs för ett fartpass. Nu gäller lätta växlar med hög kadens och försöka sitta ner så mycket som möjligt för att orka vara ute längre, ju längre desto bättre.

4 kommentarer:

E-kingen sa...

Bra Nirre! Då vill jag se en trådsmal kille när jag är tillbaka efter semestern. :)

Semester-Martin sa...

Ah det gammla fotoojekt i badkaret-tricket, well done my apprentice...

Niklas Källström sa...

Målet är givetvis att bli lika fit som den där E-Kungen :)

Badkar är grejen i produktfoto, länge leve Svedbergs! :)

Katarina M-I sa...

Jag kan rekommendera Transalp. En riktig fettförbrännare trots att man mular pizza, pasta och en och annan öl under tiden. Ett kilo rent fett har nog försvunnit från de allra svåraste ställena:)

Go hard!

/Katarina