Sidor

lördag, juli 18, 2009

När ska jag våga mig med...

Precis som igår fast en timme senare, rullade iväg till garaget tio i nio för att lägga i fullt tycke i tubdäcken, Ricke stod redan och hängde vid garageporten. Med rätt tryck i däcken rullade vi iväg för att hämta upp dom andra, Lagerkvist vid Plantaget och Allan vid Norrsunda. Vi tänkte få en timmes uppvärmning och lite mer tid i sadeln innan vi skulle ansluta till väsbygänget klockan 10 vid Cykelhuset. Uppvärmning å uppvärmning, tycker det var rätt bra fart från start idag också. I Väsby mötte Åke och en cyklist jag glömt namnet på nu, jag och namn.... Stäket - Kungsängen -Håtuna - Erikssund - Sigtuna - Märsta var planen nu med ett kaffestopp nere vid det pittoreska cafeét, Strandgalleriet, konst och café i trädgården utmed strandvägen, mysigt så man blir tårögd. När vi klev av cyklarna vid cafeét skratta vi härligt åt att det var sagt(idag också) att det här skulle bli en lugn fikarunda.... Det var bra fart hela tiden idag men från Brunna och fram till Tjusta tror jag inte hastigheten var under 40 km/h en gång på min cykeldator, snarare 45 än 40 km/h. När ska jag våga mig med er ut på fartpass grabbar....

Effektiv cykeltid 2:55:01, tack för idag grabbar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Härlig långförning där;) bådar gott inför tempodebuten!
/Ricke