Sidor

lördag, juli 04, 2009

Sen ligger jag där...

Hinner bara tänka, det här går å #¤%&! Sen ligger jag där skitigt, omtöcknad och uppskrapad på höger handflata, knä, höger sida på bröstet och en trasig cykeltröja. Direkt kom tanken, hur gick det med cyclocrossen? Söker av den noga och kan bara konstatera att jag inte hittar något trasigt eller märken på den, konstigt nog. Tar väl några minuter innan jag hoppar upp på cykeln igen och trampar iväg lite försiktigt och känner efter om allt känns okej. Jag landade på höger sida men det är vänster axel som gör värst ont och nu sent på kvällen känns det inte bra. Kommer nog kännas en del lite här å där när jag vaknar i morgon. Lämna terrängen och körde asfalt sista 45 minuterna eftersom jag kände mig lite lätt mörbultad. Effektiv cykeltid 2:14:26.

Eftermiddagen och kvällen slutade då mycket trevligare. Erik hade bjudit oss, jag, Marcus, Sammy, Micke, Gunnar till familjens fina kolonistuga ut med Kalbergskanalen. En insynsskyddad grön, lummig oas bara ett stenkast från centrala Stockholm, ett litet paradis! Grillning och trevligt skitsnack till sena kvällen, tack alla för en trevlig kväll!

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Oj, skönt att det gick bra i alla fall. Ett nyckelbensbrott eller liknande hade kännts lite väl taskigt just nu.
/J

Niklas Källström sa...

Ja ett nyckelbensbrott är ju inte precis vad jag behöver nu ;)

E-kingen sa...

Jaaa..trevligt värrre var det hos Erik..:)

Dagtidaren sa...

Vafan Lillgrisen.