Sidor

onsdag, juli 22, 2009

Tysken i Dresden...

Lyckades klämma in lite cykling mellan allt arbete, bara ett dagpass kvar innan nätterna tar över ett par veckor framåt. När jag jobbar natt går det bra att hinna med träningen utan att tumma på sömnen. Äter en riktig cykelfrukost innan jag går och lägger mig vid 08-tiden, går upp senast vid 14-tiden ladda å klar med energi från frukosten. Två koppar kaffe sen är det bara att rulla iväg med cykeln och behöver vara hemma senast 17:30 för att hämta upp en färdigpackad rygga med mat och rulla iväg till jobbet för en ny natt. Idag rullade jag småvägar i snacktempo och njöt av det fina vädret, effektiv cykeltid 3:14:52.
Bud-tjejen från DHL ringde på dörren straxt före 9 och ville lämna ett fint paket med godsaker jag å Ricke beställt från tysken i Dresden. Dom kan det här med www-handel, bra priser, enormt utbud med allt(99%) i lager och skickar från dörr till dörr med DHL för 100 kr, Ich danke! Den här gången var det jag som lag beställningen(brukar vara så) men sist lämnade jag över ansvaret och det slutade med en röra utan dess like. Vit blev röd, svart blev vit, Campa blev Shimano, italiensk gänga blev engelska gänga....men jag tycker inte vi ska nämna några namn här, eller hur Ricke ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, ser ut som du mest köpt godisbitar:)
Du har ju massor av rutin gällandes webb handel(din shopaholic)
/Ricke

Anonym sa...

Jaha-jag förstår vem som beställde förut-angående röran...
/Mange W.

Unknown sa...

Hur hittar man till tysken i Dresden-sidan? Provade www.tyskenidresden.de men det funkade dåligt. :)

Vad beställde ni för nått kul då? Ser bars och styrlinda. Vad mer?
Behöver inspiration här.

/R

Niklas Källström sa...

Dom, godisbitarna är inte till mig ;)

Du är nog på rätt spår Mange, killen som bryter... ;)

Tysken i Dresden är Bike24, länken till dom finns här under "bra länkar".