Sidor

fredag, augusti 28, 2009

Det var bara att slå till...

Lugn vecka här på bloggen men inte en helt lugn vecka bara för det, jobbpendling med cyclocrossen Måndag och Tisdag. Söndagens runda med KBCK satt kvar fint i benen när jag rullade iväg till jobbet i måndags morse, sved fint i lårena när jag stod upp och trampa i backarna. Onsdag och Torsdag har jag hunnit med 2 timmars rundor med cyclocrossen på grus- och skogsvägar runt Märsta. Torsdag em. blev det pendeln in till huvudstaden för att träffa Natasja(smiley på happymtb) för att få mitt 1:a pris(delat med 42Hz på happymtb) i www.happymtb.org Sommartävling - Cykelbild. Trevligt att träffas Natasja och det blir kanske fler gånger i samband med Team Finax VR2010... 1:a priset var en flaska rom, 15-årig EL DORADO kanske inte helt optimalt pris för mig ;) Men vad säger ni grabbar om att jag tar med mig den på nästa långrunda upp i Roslagen, en klunk till vinnaren vid varje skyltspurt :) Nu väntar jobbpendling Fredag-Lördag-Söndag.
Här i veckan sprang jag på ett fint hjulpar(Easton EC90 TT Carbon) till ett mycket bra pris så det var bara att slå till. Vad jag ska ha dom till vet jag inte riktigt just nu men det kommer nog...
Sen har vintercrossen fått sig en omgång med att byta grupp från Shimano Ultegra SL till Campagnolo Veloce men det gick inte riktigt som jag tänkt. Tog för givet att Shimano bodyn på mina Mavic Speedcity gick att byta ut och till en Campagnolo body men så var visst inte fallet, snopet! Det visade sig att Mavic's M10 body och ED10 body som jag hade liggandes och som passar alla(nästan) Mavic's hjul utom Speedcity. Har nu sålt gruppen till Ricke och det blir nu istället en SRAM Rival grupp.

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Sprit och skyltspurter verkar farligt...

Skönt att se att du är tillbaka i bloggandet.

Man får tvätta öronen ordentligt efter våra rundor. :)

Det där med Roslagen låter fortfarande intressant. Lova att dint kör på EC 90 då bara.

-Skogling

Patrik Skolling Möller sa...

dint = du inte.

Niklas Källström sa...

Nått måste jag hitta på för att ha en chans på er i skyltspurterna :)

Jag har toppsta öronen hela veckan för att bli kvitt vad som sas under rundan ;)

Jag lovar Skogling!

gustav sa...

Tja Niklas!
Om du har bekymmer att komma på vad du ska göra med hjulen så kan nog jag hjälpa dig. du har hjulen och jag har (tror jag) pengarna.
jag har iaf köpberoendet : )

/Gustav (smack)

Niklas Källström sa...

Tyvärr Gustav, hjulen säljs inte. Spars till ett kommande projekt.

Nypan sa...

Grattis till hjulen Niklas!
Ser ut som ett "hyfsat" komplement till dina Fulcrum hjul :-)
Högprofil är härligt härligt, men farligt farligt för plånböckerna.