Sidor

söndag, augusti 23, 2009

Jäklar vilket mysigt ställe...

Hade stämt träff med KBCK(snabba grabbar från Hässelby villastad och där omkring) för en gemensam runda upp till Alsta Trädgårdar för en fika. 9:15 skulle jag vara vid Stäket bron så jag rulla iväg vi 08:00 för att kunna ta det lite lugn dit bort. Det började ju bra med en skön punka på framdäcket i Väsby, sweet! Men efter att ha tryck i en flaska Vittoria Pit-Stop Puncture Protection Road Racing var jag igång igen 1 minut senare, bra skit den där flaskan. 9:15 rullade jag, Skogling, Johan och Anders lite lugnt bort till Kungsängen där vi möttes upp av Danne, Micke och Markus(tror alla namn blev rätt där). Bra tempo direkt från start och i Bålsta kom första skyltspurten som jag sov bort eftersom jag inte riktigt är hemma på dom här vägarna. Sen ska jag väl i ärlighetens namn erkänna att jag inte hade mycket att sätta emot dom här snabbingarna. Resten av resan var det mer eller mindre full fart och ett gäng skyltspurtar ända fram till fikastoppet, Alsta Trädgårdar mellan Uppsala och Enköping.

Jäklar vilket mysigt ställe, gott fika och trevlig personal. Inte en lugn stund efter fikastoppet för det var bra fart direkt och som höll i sig ända fram till Brunna. Blev rätt krispig i benen på slutet så det brann rätt fint i låren sista biten fram till Stäket där vi skildes åt. det Tröck i mig en Powerbar på Rotebroleden för att få lite ny kraft i benen till dom sista 2,7 milen hem. Kändes riktigt gött att kliva av cykeln vid porten med 17,3 mil och en effektiv cykeltid på 5:15:42. När det blir så här många mil märks det på slutet att jag bara har suttit på cykeln i 8 veckor sedan mitt 5 månaders uppehåll. Men det är bara att nöta på så kommer segheten med milen. Att jag också har ett gäng kg för mycket på kroppen(5 månader i soffan var inte så bra) gör också sitt till men jag nöter bort dom sakta och säkert

Tack alla för en riktigt härlig dag.

9 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Du är inte precis jätte klen själv hörru. ;)

Shit vilka stekiga bilder ! Ha ha !
Tack för sällskapet. Det gör vi om.

-Skogling

Anonym sa...

Snygga bilder:-) Du hade fint tryck i benmen. Tack för en trevlig runda!

/Danne

Niklas Källström sa...

Tack själva!

Absolut! det här gör vi om. Får dra med er upp på finvägar i Roslagen någon som tack.

Nypan sa...

Som sagt, snygga bilder.
Och det var bra fart på dig hela rundan. Kul att träffa dig och hoppas vi får tillfälle att hoja tillsammans flera gånger.
/Anders ( eller Nypan som dom flest känner mig som )

Markus Lindholm sa...

fan vilken stekare den där Skogling är :-)

Johan Mölleborn sa...

Tack själv för en härlig runda. Det var inte bara dina ben som brann på slutet. De sista backarna höll på att knäcka mig helt.
Nästa gång blir det Roslagen, mer fler skyltspurtar och högre tempo. :)
/J

Tille sa...

Skönt att man stannade hemma och bakisrenoverade lägenheten istället. Jag hade troligtvis gått av på mitten om jag hade försökt hänga med.

Niklas Källström sa...

Tack! Det var riktigt kul att få träffa alla er, flera gånger blir det Nypan.

Precis Markus, en riktig omslagspojke här han den där Skogling ;)

Det brann på rätt bra i benen på slutet Johan :)
Sitter precis nu och försöker få ihop en fin runda i Roslagen.

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack