Sidor

onsdag, augusti 05, 2009

Men med en snabb manöver...

Distansträningen har rullat på ganska bra trots allt nattjobb, har kört med att jag känner efter hur kroppen känns så tar jag träning därefter. Det fina vädret har nog gjort sitt till att jag pressat mig ut fast kroppen kanske sagt vila. Det har blivit ett par hårdare distanspass när jag kört med Ricke & Co men dom har blivit slitsamma historier, för slitsamma med lite sömn. Så det får bli lugna distanspass i mitt tempo fram till den 14:e då det lugnar ner sig med jobb och jag får möjlighet att sova ut ordentligt. Rullade snacktempo i det fina vädret och klarade mig från regn trots att jag hade ett litet svart regnmoln som var läskigt nära ett tag. Men med en snabb manöver fintade jag bort det lilla löjliga molnet som fick jaga vidare efter nya cyklister att blöta ner. Börjar bli lite mer bilar ute på vägarna(tyvärr) igen nu när folk börja droppa tillbaka efter semester. 4 flaskor vatten och inte ett enda kaffestopp, effektiv cykeltid 3:26:41.

Inga kommentarer: