Sidor

söndag, augusti 09, 2009

Stigarna längs med vattnet...

Hade inte tänkt cykla idag eftersom benen kändes rätt sega när jag kom hem i morse. Men jag ladda på med en rejäl cykelfrukost innan jag hoppa ner i sängen med förhoppning att frukosten kunde väcka liv i kroppen medans jag sov. Vakna till efter 12 och med det fina vädret utanför gick det bara inte krypa ner igen. Ladda på med två koppar kaffe medans jag sökte av nätet lite snabbt. Sydlig vind så jag bestämde mig för Hagaparken och ett kaffestopp vid Koppartälten, med sydlig vind får jag en behaglig resa hem till Märsta igen. Dom i morse sega benen var nu betydligt piggare, trots motvind hela vägen in lyckades jag hålla ett bra tempo. Det var riktigt mycket folk på stigarna längs med vattnet in till Koppartälten, badplatserna var mer än proppfulla. Med sydvinden i ryggen lyckades jag hålla tempot uppe ända hem till porten igen trots att jag börja bli lite krokig redan vid Väsby. Precis som igår blev det en snabb dusch, tvätta cykelkläderna lite snabbt i handfatet. Klämde i mig en burk Kesella lätt, två bananer och en näve russin innan jag tog bussen till jobbet för en ny natt. Direkt på jobbet blev middag, omelett med spagetti och riven råkost. Effektiv cykeltid 3:47:23 och 4 flaskor vatten idag.

2 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Vilken jäkla vilja du måste ha att bara trampa runt på vatten...

Starkt.

Niklas Källström sa...

Vattunman vett du Katarina ;)