Sidor

söndag, september 06, 2009

Med cyclocrossen i skogen...

Alla bara snackar om swine flu å så gick jag och fick latmasken, lattjo! Dom senaste 14 dagarna har jag inte presterat mycket på träningsfronten, slappt värre mest från min sida. Men jag ska ta mig i kragen och köra igång igen, börjar med ett lugnt 2-timmars pass med cyclocrossen i skogen bakom värmeverket. Blandade grusväg med lätta delar av endurospåret. Längtar redan till när den nya MTBn står klar så jag kan ut i endurospåret på riktigt och böka å stöka i timmar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ny MTB? Kan man gissa på en Cannondale heldämpad igen?

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Hardtail och ingen Cannondale :)

Den arbetslöse sa...

Hädelse att inte köpa Cannondale!!! ;)

Nypan sa...

Oooohh!
Nästan inget slår en härlig runda med en cross, på slingriga stigar.
Schysst att köra omkring med Cosmic carbon i skogen :-)
/N

Niklas Källström sa...

Precis Nypan, crossen är fan det ultimata träningsredskapet :)