Sidor

tisdag, september 15, 2009

Oj vad orutinerat...

Mötte upp Ricke å Danne 09:30 för dagens träning med cyclocross där ett kaffestopp inne vid Koppartälten var planen. Vi rullade grusväg från Steninge och nästan ända fram till Kairo där vi fick en liten bit transport på asfalt fram till Edsby. Där lämnade Danne oss och vände hemåt för att hinna vara med på nått wienerbröd-möte med jobbet. Ricke och jag fortsatte tvärs över landskapet för att komma bort till Norrviken där vi gick på stigarna längs med vattnet. Det var bara att njuta av det fina vädret medans vi tråckla oss fram på små stigar och grusade promenadstråk längs vattnet ända in till Hagaparken. Kaffe och cola light i solen framför Koppartälten en Tisdag mitt på dagen i lugn å ro, kan nog inte bli så mycket bättre. Samma lika väg hem tog vi där både Ricke och jag blev lite krokiga på slutet. Men vad gör det när jag vet att soffan väntar på mig där hemma, life is great! Ricke hade ett extrapass på jobbet som väntade på han, oj vad orutinerat! Effektiv cykeltid dryga 4 timmar. Mer precist blir det inte eftersom dagens tidtagare kom på 1 timme in på passet, -jag har visst glömt nollställa datorn. Nu har jag tre dagar med jobbpendling framför mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte du en Polar CS600:a på styrstammen? är den trasig eller?
He he
/Ricke

Niklas Källström sa...

Den är bara en butiksatrapp i mjukplast :)

Markus Lindholm sa...

Lite dagscykling mitt i veckan skadar aldrig. Jag får hålla mig till mörkerträning under veckorna, eller gå upp i ottan. Lite avis är jag :-)

Niklas Källström sa...

Det blir en del mörkercykling för mig också Markus när jag jobba dag. Sticker iväg 05:00 och rullar hemåt straxt efter 19.

Men att kunna komma iväg på dagtid nu under höst och vinter är inte fel.