Sidor

onsdag, oktober 14, 2009

Blåste det verkligen så här mycket...

Koppartälten tur å retur med cyclocross bestämde vi redan på tisdagskvällen och att vi skulle plocka upp Gustav vid Rotsunda. Vaknade upp på onsdagsmorgonen med nått löjligt vitt på marken som tydligen skulle föreställa snö. Det där kan vi vänta med tycker jag, om nu snön måste komma. Snö är okej när det är rejält med minus ute så snön håller sig vit, torr och fin, brun sörja kan jag vara utan. Tur tänkte jag direkt att vi bestämde redan igår att vi skulle köra in till Koppartälten idag för den här sörjan kommer inte trainerqueen -Almgren att gilla. När vi nästan var hemma igen kröp det fram, -fan hade vi inte lovat Gustav hade jag nog kört ett trainerpass istället :)

Vi fick en behaglig resa in till Hagaparken och Koppartälten eftersom vi hade vinden i ryggen hela tiden. Riktigt lugnt på stigarna i Hagaparken idag och det kan vi nog tacka vädret för. Framme blev det kaffe, läsk och en macka som slank ner medans vi snacka träning, tempo och cykelresa till värmen i vår. Hem blev resan inte lika behaglig, blåste det verkligen så här mycket innan fikastoppet frågade vi oss.... Blöta, skitiga och tungtrampade stigar och grusvägar gjorde också sitt till. Hem tog vi vägen igenom Ursvik och över Järvafältet, framme vid Rotebro tacka Gustav för sig medans jag och Ricke nötte på hemåt. Grusväg nu via Rotsunda - Upplands Väsby - Verka - Ruinstaden - Krogsta - Norrsunda där vi fick lite cykelväg sista biten hem. Oj vad sliten jag blev sista biten hem, redan vid Verka började jag drömma om en varm soffa och gröt med lingonsylt. Så ¤%&# skönt det var att få kliva av crossen vid garaget för en snabb tvätt innan jag släpa mig upp i lägenheten. Tog direkt en riktigt varm lång dusch innan jag pälsa på mig varma kläder och gjorde min efterlängtade gröt med sylt och mackor. Sen blev det kaffe i soffan med täcket från sängen ett par timmar, life is great! Effektiv cykeltid 4:15:22.

3 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det är verkligen prima att bädda ner sig i soffan efter en hård runda. Härlig läsning.
/J

Anonym sa...

Skönt att höra att du oxå va sliten;) trots att du "lurat" på mig de segaste däcken som finns,
sjukt dåligt rull:(
och du gjord allt för att jag ej skulle få ligga på rulle, måste sett ut som vi var på sista km på linjelopp,du zick zackandes över vägen;)å huvet snurrandes som en proppeller, ha ha.
dessutom med ett hånleende på läpparna;)
REVENGE!!
/Ricke

Niklas Källström sa...

Soffan är en riktig vän Johan :)

Såja, skylla på däcken är rätt lågt, det var inget fel på dom däcken när jag hade dom ;)