Sidor

torsdag, oktober 08, 2009

Det är inte helt enkelt jämt...

..LUPINE POWER..
7 stycken pannlampscyklister(jag, Ricke, Robban, Allan, Jeppe, Peter och Tomas) slöt upp på kvällens pannlampsträning. Det är inte helt enkelt jämt att orientera sig rätt på endurospåret när det är ljus och när det är som nu bäcksvart i skogen blir det inte direkt lättare... Jag tog täten och efter 2 max 3 minuter var vi tillbaka där vi gick på endurospåret, vilken succé! Glada skratt och tillrop hagla sedan om hur förträfflig guide jag var :) jag tog täten igen och den här gången lyckades vi med en länger slinga innan vi var tillbaka igen där vi gick på endurospåret, damn! Man får liksom ingen riktig överblick av hur spåret slingrar sig fram å tillbaka i skogen när det bara är nattsvart utanför ljusbilden. Dom sista dagarnas regn hade gjort endurospåret skitigt och tungcyklat, riktigt #¤%&¤ tungcyklat bitvis. Kvällens höjdpunkt var nog ändå kraftledningsgatan från Steninge Slott Kulturcenter bort till Gloskärr, grymt skitig och jobbig men alldeles underbar! Det var rätt skönt att få trampa lättrullad asfalt sista biten hem, Ricke och jag tvättade av cyklarna lite snabbt vid garaget. Dryga 2 timmar i effektiv cykeltid och tack för en härlig kväll grabbar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, du och ditt urusla lokalsinne, att inte du skaffat en Garmin är för mig en gåta;)grym runda igen, längtar redan till nästa "spökjakt" på torsdag.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Garmin är inget för mig, jag går på känsla ;)