Sidor

måndag, oktober 05, 2009

Järnberget med sina 65 möh...

Vaknade vid 12-tiden med ett strålande väder utanför sovrumsfönstret och ett gäng missade sms å samtal. Det är inte helt enkelt att höra mobilen med ett par öronproppar rejält inmonterade i örongången men man sover gott utan en massa småljud som det blir på dagtid om man bor i lägenhet. Slog igång datorn, fixade till en kaffe och ringde Skogling som hade ringt när jag var borta i min skönhetssömn. Det gällde Gran Canaria som nu är bokat, blev ett riktigt schysst bungalowhotell i Maspalomas. Inget släpa-på-cykel den här gången utan vi hyr på plats, 3 st Cannondale SIX carbon är nu preliminärbokat.

I dag tog jag mig bort till den del av endurospåret som går bakom och längs med tredje banan. Stök å bök varvat med fina berghällar men framför allt Järnberget med sina 65 möh. Riktigt fint på "toppen" när vädret som idag visar sig från sin allra bästa sida. Måste nog tillbaka i morgon för att fortsätta reka eftersom jag inte känner mig helt hemma här borta i endurospåret. Effektiv cykeltid 2:24:16.

9 kommentarer:

Åsa sa...

Härlig cykling!

Johan Andersson sa...

Härliga bilder!!

Niklas Källström sa...

Ja absolut Åsa, snudd på magiskt! :)

Tack Johan!

Patrik Skolling Möller sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Patrik Skolling Möller sa...

Tar du med dig kameran till GC ? I så fall blir det giftiga bilder. :)

Markus Lindholm sa...

Jag måste ha en ny kamera inför GC tror jag.

Fina bilder, som vanligt.

Markus Lindholm sa...

Jag måste ha en ny kamera inför GC tror jag.

Fina bilder, som vanligt.

Niklas Källström sa...

Så här tänkte jag, va fint med en vecka i värmen tillsammans med mästerfotografen Skogling. Nu behöver inte jag tänka på att ta bilder till bloggen ;)

Tack Markus!
Ny kamera....men vi har ju tagit med Skogling ;)

Nypan sa...

Göm undan Patriks kamera på Canarias så slipper ni alltför många foto stopp :-)

/N