Sidor

onsdag, oktober 28, 2009

Mattias gav genast ett positivt intryck...

Då var mitt första besök hos Aktivitus gjort. Mattias gav genast ett positivt intryck med sin professionalitet, sitt engagemang och sin lyhördhet. Gjorde både ett Fulltest och ett Wingate cykeltest, nu inväntar jag bara mitt 16 veckors personligt anpassat träningsupplägg ska dimpa ner i @lådan. Det finns väl inte så mycket att säga om mina värden den här gången men sammanfattat blir det, okej men för tung. Skulle jag "bara" gå ner till förra sommarens vikt får jag en förbättring av mina värden, watt & Vo2MAX/kg med ca. 20%. Plussar jag sedan också på med förbättringen jag kommer uppnå med hjälp av Aktivitus träningsupplägg kan det bli en spännande sommar 2010 tror jag... Ricke var också med ner för att testa sig, inte konstigt att killen är stark med ett Hb-värde på 172! Det värdet som jag tyckte stack ut mest var min maxpuls, 204 slag/minut, jag fyller ju ändå 40 snart ;)
Måste ta tag i det här nu ordentligt och bli av med dom extra kilona som jag drar runt på just. Har därför nu grävt fram ett dietprogram från den gamla goda kroppsbyggar tiden som snurrar på 7 dagar. Tjejen(Yvonne Rosell) som gjorde dietprogrammet då visste vad hon gjorde och trots att det har några år på nacken ser det bra ut. Det får bli till att storhandla i helgen för att fylla upp kylskåpet med det som behövs för att kunna köra igång på Måndag. Yvonne Rosell, är vida känd i idrottskretsar - dels för sin fantasi och kunnighet om kost för elitidrottsmän, dels för sina egna idrottsliga framgångar (bland annat Euroa- och världsmästarinna i bodybuilding). Yvonne har under många år hjälpt flera kända vinnarnamn med kostuppläggning inför stora tävlingar. Till hennes specialiteter hör även rena viktminskningsprogram, där fettet försvinner men musklerna stannar kvar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Aldrig varit så slut som efter maxtestet, nu börjar allvaret;)
/Ricke

Scottkungen sa...

Och så den där cykelbrännan...soffpotatis..;)

Johan Mölleborn sa...

Härligt. Vi får väl åka ner ett helt gäng för test nummer 2 och köra det som en tävling. Den med lägst testvärde får bjuda på öl. :)

Så du är gammal kroppsbyggare ocskå? Inte konstigt att du gillar att plåga dig då. Kroppsbyggare har nåt fel i huvet.
/J

Niklas Källström sa...

Precis Ricke :)

Hur många gånger har den där Scotten fått rulla ute sedan den köptes, lätträknat va ;)

Mattias sa att det var mest Stockholmare där nu och testa sig :)
Det är jag Johan, gymtiden var en riktigt rolig tid måste jag säga. Lite galen var man kan jag konstatera nu när jag ser på det med distans :D

Johan Mölleborn sa...

Hmm såg just wingate-filmen. Påminn mig att jag inte ska skyltspurta mot dig nästa år. :)
/J