Sidor

tisdag, oktober 27, 2009

Sjukt osmart om ni frågar mig...

Taskig tajming Niklas! Hur smart var det att bli sjuk veckan innan fulltestet hos Aktivitus... sjukt osmart om ni frågar mig. Vaknade på natten förra tisdagen med lätt känning i halsen och täppt i näsgångarna, gjorde sedan två nattpass på jobbet Onsdag och Torsdag vilket kanske inte var helt rätt men så blev det nu. Fredag, Lördag & Söndag gick i sängens tecken då jag sov ända fram till 16 alla tre dagarna. Igår Måndag var första dagen jag börja känna mig "okej" och idag har jag fixat å trixa lite hela dagen för att få känna hur kroppen känns. Okej men inte på topp känns det, ikväll blir det sängen tidigt igen för att ge kroppen chans att läka lite till för imorgon 06:27 bär det av mot Göteborg och Aktivitus. Får väl höra vad Mattias & Sara säger om den här uppladdningen och om den kommer påverka testresultatet mycket...

Ni som undrar hur sjuk jag var dom här dagarna kan jag bara säga, sjukt sjuk! Brevbäraren fredags och killen som delade ut reklam i lördags behövde bara vidröra mitt brevinkast för att sedan direkt falla livlösa till marken ;) Skulle tro att den här lilla bacillen hade med lätthet kunnat slå ut ett helt samhälle på ett par timmar...om ni frågar mig :)
Han med ett besök oss Polar idag för att byta batteri i min pulsklocka, hämtade också ut en leverans från UK med ett par nya vinterhandskar, baklyse och ett trainerdäck(Vittoria Zaffiro Pro Home Trainer). Passade också på att byta klossarna på lvg-skorna som var riktigt slitna, vill inte ha något glapp mellan sko och pedal imorgon under testet.

8 kommentarer:

The King! sa...

Säger bara ojojojojojojojojojojojoj.....sjukt mesigt! ;)

Johan Mölleborn sa...

Dagens tips, lägg en falukorv på magen så latmasken kryper ut.

Kör så det ryker på testet idag.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Snygga klotsar. ;)

Lycka till på testet !

Johan Mölleborn sa...

Hur gick det på testet, hur gick det på testet?

Markus Lindholm sa...

Han kanske blev kvar i Götet...

Niklas Källström sa...

Jo latmasken har nog varit på besök här en tid Johan :)

Men nu ska den ut och tillbaka från Aktivitus är jag nu också.

Johan Mölleborn sa...

Ja men HUR GICK DET DÅ?!
;)

Martin sa...

Ja.. låt oss se filmen på lidandet...