Sidor

fredag, oktober 30, 2009

SRAM Red BB30 175 mm 39-53T...

Det har varit en lång väntan men nu är den över, idag levererade Posten ett paket med mitt efterlängtade vevparti till tempocykeln. SRAM verkar ha haft svårt att leverera deras nya vevparti, röd BB30 till www-butikerna. Det blev Wiggle som tillslut lyckades leverera mig ett SRAM Red BB30 175 mm 39-53T vevparti och ett SRAM BB30 keramiskt lager kit. Beställd och på väg just nu är också ett SRAM Red 54T tempoklinga som ska få ersätta båda orginalklingorna. Eftersom BB30 har en bättre Q-faktor är det inget problem att utnyttja kassettens hela register med bara en klinga utan att kedjan behöver gå krabbgång. Byggbilder och bilder på en komplett Cannondale Slice kommer...

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Fint skit. ;)

BB30 är väl snart std ?

Nypan sa...

Häromdan satt jag och planerade mina kommande inköp. Både SRAM Red prylar, Easton högprofilhjul, mass kolfiberprylar och enny lätt cross.
Sen kom en av mina 5 barn och väckte mig ur dagdrömmen och sa att han ville ha veckopeng, nya byxor och strumpor som inte var 3 nummer för små :-(
Ser ändå fram emot att se ditt bygge, även om jag kommer bli sjuk i mina ögon. ( avundsjuka )

/Nypan

Johan Mölleborn sa...

Oj mulligt.

Niklas Källström sa...

Inget blir väl standard förrens Shimano är med på det :) Men det börja dyka upp lite här å där nu.

Jo det blir ju en viss skillnad med 5 barn mot 0 när pengarna ska fördelas. Men att plocka ihop (drömma) en fin cykel på nätet är rätt skoj.

Den blir nog mullig och #¤%&¤ lätt tror jag Johan :)

Markus Lindholm sa...

Vevlager är en djungel. För mig blir det nog en ny cross istället för en tempobåge även om det vore kul.