Sidor

torsdag, oktober 01, 2009

Tiden rann iväg lika fort...

Det är rätt skönt att kunna smita in i skogen när den kalla höstvinden friskar i så fort landskapet öppnar sig. Snurrade runt i endurospåret idag också dock lite mer tungcyklat bitvis efter natten regn. Fick klara mig själv på dagens träning också eftersom grabbarna skulle köra pannlampsträning på kvällen. Endurospåret med pannlampa är något alldeles extra. Nästa vecka är jag ledig och då blir det pannlampsträning. Tiden rann iväg lika fort som den brukar när man har roligt och eftersom jag hade otroligt kul så blev klockan snabbt 16 och tid att rulla hemåt. Tvättade av cykeln lite snabbt innan jag ställde in den i garaget för att torka, i morgon när jag vaknar blir det till att putsa upp MTBn igen till skick som ny. Dusch, mat å fixa till dagens bloggbilder innan det var dax för natt ett av fyra på jobbet. Effektiv cykeltid 2:43:11.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mulligt, ska ut å mysa där i helgen;)
/Ricke

Niklas Källström sa...

Ja nu är det riktigt fint där inne i skogen. Masar mig kanske också upp om jag orkar mellan nätterna.

Katarina M-I sa...

Ser ju mumsigt ut, tungtrampat på vissa ställen, men härliga träningsförhållanden du har.

Här har vi bara fejd med en riktigt pajjas, Greve Thott. Han skjuter som bekant på sina grannar och avfärdar sabbotagen med nergrävda spikplankor som "pojkstreck".

Johan Mölleborn sa...

Nu när jag återupptagit mitt skogscyklande så borde jag komma ut och testa dina stigar. De såg helmulliga ut.
/J

Niklas Källström sa...

Jag är rätt lyckligt lottad när det gäller utbud på stigar här runt Märsta Katarina. Som tur har vi inte någon Greve Thott här ;)

Det borde du Johan, endurospåret är något utöver det vanliga med dess längd.