Sidor

onsdag, november 25, 2009

Gjorde därför en snabb rokad...

Precis innan jag skulle sätta mig på cykeln för att köra dagens träningspass började det regna, typiskt! Gjorde därför en snabb rokad och körde istället ett trainerpass inne i värmen. Mitt 2-timmars G2D - Grundläggande distansträning med dynamisk intensitet kör jag nu senare i veckan eftersom det från och med imorgon verkar bli bättre väder. Då kanske jag också fått svar på mina frågor jag ställt till Mattias om dom olika pulszonerna i mitt G2D pass. Vet inte riktigt om jag tolkar det rätt och det verkar korkat att inte ställa frågorna nu direkt utan vänta till jag ska ner dit igen för ett nytt test. I väntan på svar körde jag ett ett 2 x 20 minuter EB – Tröskelträning/tempoträning på trainern. Den här gången fick jag till det med rätt motstånd direkt eftersom jag utgick från inställningarna jag körde sista intervallen på förra veckan. Nu får det bli soffan en stund innan jag ska iväg till jobbet för första natten av två.

Inga kommentarer: