Sidor

måndag, november 16, 2009

Inte göra om misstaget...

Då var mitt andra EB – intervall avklarad, kanske inte helt nöjd med hur jag genomförde den. Först gjorde jag en lite korrigering upp på effekten för att jag tyckte pulsen inte låg där jag vill(just då skulle det visa sig). Effektökningen fick till följd att blev tvungen att korrigera tillbaka till den effekt jag låg på innan höjningen för att inte passera min tröskelpuls(185 bpm) i slutet på intervallen. Men övning ger färdighet så till nästa EB - intervall ska jag inte göra om misstaget med att stressa upp pulsen. Nu väntar två nattpass på jobbet innan jag kör nästa träningspass.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fina "platåer", det tar några försök att få in flytet, har ett EB3x20 nästa vecka(skräck).
Ska väl vara själva f..n om detta inte ska märkas i vår.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Det gick okej men nästa vecka ska jag försöka förfina dom yttligare.
Ja det vore konstigt om inte det här upplägget skulle märkas.

För dig kan det bara gå bra, du har ju din Tamagotchi ;)

Anonym sa...

Vad är en simpel Forerunner 310XT mot en Edge705:a. de klart grabben ska ha det värsta;)
/Ricke

Tille sa...

Haha, den där finten gick jag också på.