Sidor

lördag, november 28, 2009

Trevlig att se fler cyklister ute...

Sista träningspasset för den här veckan i mitt träningsupplägga körde jag redan i torsdags så därför passade jag på att köra ett lugnt distanspass utanför träningsupplägget. Den här cyklingen som nu sker utanför träningsupplägget räknar jag inte som träning utan mer som skön-cykling-för-själen-utan-krav. Det blir rätt skönt och bra tror jag att kunna klämma in ett sånt här pass när tid ges och släppa allt det här med pulszoner, kadens, intervaller, Borgskala och bara köra det som känns rätt för dagen.

Det var riktigt skönt att få komma ut i skogen idag eftersom det var ett tag sedan jag fick njuta av skogens natur med MTBn. Blött och skitigt med #¤%&¤ roligt är väl en kort sammanfattning av rundan. Varvade skogs- och grusväg med fina stigar och snabba parkstigar genom Rosersbergs slottspark. På väg hem genom slottsparken mötte jag två cyklister på den smala stigen längs vattnet vid Dödskallegrottan, bli ett kort hej precis när vi passerar varandra. Trevlig att se fler cyklister ute fast vädret inte var på topp, det tillhör ju inte heller direkt vanligheten att man möter cyklister ute i skogen så här års. Cykeln fick sig en rejäl omgång med vattenslangen direkt när jag kom hem eftersom den var allt annat än ren. Imorgon får det bli MTB-puts ett par timmar för att återställa den till nyskick igen. Effektiv cykeltid 2:47:22.

5 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Härligt! Jag har varit dålig på okynnescykling ett tag. Får skylla på att jag inte haft tid.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Oj vad vi skall cykla MTB nästa år. På snabba slingrande skogsstigar.Jag måste bara köpa lite mer från Extralite först.

Kanske skall vi köra Cykelvasan ? Jävligt snabbt. Krossa allt och alla i permobilklassen. :)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Okynnescykling är ett bra komplement till Aktivitus träningsupplägg tror jag Johan.

Snabba stigar i vår blir det Patrik. Köp inte, önska dig Extralite av familjen :)
Ja Ckelvasan kanske kan vara nått att testa på...

Öijer sa...

Jäkligt läcker bild måste jag säga.

Niklas Källström sa...

Tack Öijer!