Sidor

onsdag, december 02, 2009

Cannondale Slice RED edt:...

Ingen träning idag så jag och Ricke passade på att börja bygga ihop min nya tempocykel. ¤%&#¤% vilken karamell det kommer bli inser jag nu med nästan allt på plats. Inte väg men just nu känns det som den kommer bli löjligt lätt trots att det nu sitter ett par Shimano M520 MTB pedaler monterat men imorgon blir det invägning med ett par lätta Look KEO Carbon pedaler istället. Bilder på en färdigbyggd Cannondale Slice RED edt: kommer...

8 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Skvätt skvätt.
De där bilderna var inte jobbsäkra. :)
Tjusigt med en guld KMC-kedja.
/J

Historiken sa...

Kommer ihåg en liten blå MDS'are som föraktat fnös när jag yppade att jag sett en ganska snygg växelgrupp. Största felet var att den var amerikansk, "tacka vet jag dura-ace, klick, klick, klick inget campa-rassel eller sram-skrammel här inte..."

Tiderna förändras kan man ju lugnt säga... ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Oj oj ! Jag vill se hela åket !

-Skogling

Niklas Källström sa...

Ja guld kedjan gör sig faktiskt riktigt bra mot det svarta Johan.

Jag är alltid öppen för nya idéer och ordet aldrig känns väldigt främmande och avlägset i mitt ordförråd Martin :)

Snart Patrik :)

S. Freud sa...

Mmm, ambivalent skulle man kunna sammanfatta din person med ett komplicerat ord...

Markus Lindholm sa...

Ser snabb ut!

Anonym sa...

Fantastiskt läcker, hoppas den är snabb oxå;) bara att rigga upp i trainern asap.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Martin, jag är bara en enkel människa som vacklar mellan motstridiga ställningstaganden :)

Den är snabb Markus, frågan är bara om cyklisten kan leva upp till den.... :)

Det kommer Ricke, långt kvar till första SMACK-serie då du ska köra ifrån mig med ena foten i flaskstället ;)