Sidor

torsdag, december 10, 2009

Hela #¤%&¤ skiten genom fönstret...

Idag gick det tungt. Klockan ringde och jag sprattlade upp ur sängen vid 14-tiden för att hinna med mitt EB-pass innan natt två på jobbet. Frukost stoppade jag i mig innan jag hoppade ner i 08 i morse så nu blev det bara två koppar kaffe framför datorn innan det var dax att hoppa upp på cykeln(trainer). Det började bra den här gången också, mixtra med trainerns display och kalibrering igen så det var bara att börja om från noll. Vi det här laget hade jag bra lust att kliva av cykeln och ta tag i den med trainern fortfarande fastspänd och strömsladden kvar i vägguttaget och hiva ut hela #¤%&¤ skiten genom fönstret från 3:e våning. När sedan paketet väl landat och dragit med sig väggutttag och elkablar skulle ett grottmännisko vrål ut över gården från fönsterbrädan i cykelbyxa och bar överkropp känns #¤%&¤ rätt! Nu gick det aldrig så här lång utan jag lugna mig, gjorde en ny kalibrering och genomförde mitt pass som tänkt.

EB – Tröskelträning 3 x 20 minuter plus 15 upp- och ned varvning, det gick men inte mer för benen var riktigt trötta. Fick verkligen bita ihop och kämpa mig igenom intervall två och tre. Pulsen var också lite svår att få upp trots att kadens och watt var densamma som i tisdags. Bra musik gör dom här tuffa passen lite lättare, idag var mp3-spelaren ladda med Asta Kask - Rock mot svinen. 22 låtar bra skit!

..Asta Kask - Dom får aldrig mig..

3 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

He he. Man blir lite stingslig när grejerna strular precis innan ett pass. Min dator trixade för sista gången i veckan. Landsvägsdojor är hårdare än man tror...
/J

martin sa...

Säg bara till innan så kan jag fånga upp fincrossen innan det bara återstår en hög fibrer...

Niklas Källström sa...

Precis Johan, allt måste bara fungera när det är dax att köra ett pass. Passaen är tuffa nog så strul klarar jag mig utan just då :)

Säga till innan blir inte lätt Martin, härdsmälta slår oftast till när man minst anar det ;)