Sidor

torsdag, december 03, 2009

Kändes riktigt bra att köra på tom mage...

Till dagens intervallpass på trainern pröva jag ett för mig annorlunda och helt nytt upplägg. Åt ett kraftigt kvällsmål igår med gröt, mjölk och banan för att kunna köra intervallpasset på fastande mage. Idag när jag vaknade blev det bara två kaffe framför datorn innan jag körde igång med träningen. Så här efter åt kan jag bara konstater att det var ett lyckat drag efter som det kändes riktigt bra att köra på tom mage.

EB – Tröskelträning 2 x 20 minuter plus 10 upp- och ned varvning. Körde på förra veckans inställningar för att på så sätt hamna rätt med allt på en gång. Minsta lilla ändring jag gör nu under passet på watt eller kadens antecknar jag ner efter passet för att kunna dra nytta av det till nästa intervallpass på trainen. Nu har jag bara ett sista EB-pass kvar att göra den här veckan innan jag kan andas ut för den här veckan.

Ägnade kvällen åt att montera och göra det sista på tempocykeln som nu står här bakom mig färdig och klar. Bilder och spec. kommer här snart...

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Jag gillar att köra på tom mage. I alla fall distanspassen. Nu väntar jag med spänning på tempobilderna.
/J

Niklas Källström sa...

Snart Johan, sitter nu och fixar till sista bilderna i CS3. Håll ut! :)

Jörgen sa...

Jag kör också på tom mage ibland när jag kör snabbdistans (typ 2-2.5 timmar på ganska hög intensitet) tidigt på morgonen. Funkar bra faktiskt.

Niklas Källström sa...

Distanspass på fastande mage har jag aldrig kör men det måste jag också pröva.