Sidor

tisdag, december 08, 2009

Ny kalibrering av trainern till idag...

Jag har hittills "bara" haft EB-pass på 2 x 20 minuter i mitt träningsupplägg men idag var det dax att plussa på lite till 3 x 20 minuter. Tyvärr blev dom två första intervallerna inte helt perfekta eftersom jag gjorde en ny kalibrering av trainern till idag. Sänkte kadensen också lite från 92-95 som jag kört på tidigare till nu 87-90 vilket kändes bra. Att hitta rätt watt direkt är ju inte helt enkel eftersom det räcker med bara 10 watt för mycket så blir allt fel. Från andra till tredje intervallen ökade jag bara 10 watt och allt föll på plats. Sista intervallen körde jag på 290 watt och pulsen nådde som högst 184 slag, ett slag under tröskelpuls. Nu när allt är finjusterat in i minsta detalj ser jag fram mot torsdagens 3 x 20. Direkt efter EB -passet körde jag 20 minuter bålträning med bland annat min nyköpta flörtkula(balansboll). Måste bara fixa en mjuk matta att köra bålträningen på för hårt golv är ingen hit.

6 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

20 minuter bålträning efter 3x20 EB låter jättekul. :)
/J

Niklas Källström sa...

Det gick faktiskt rätt bra men sen var jag rätt matt i kroppen hela kvällen :)

Martin sa...

Var det därför telefonen var avstängd och inget kaffe kunde intas, svagt ;)

Anonym sa...

Krama boll? står det på schemat?
:)
/Ricke

The King! sa...

Ojojoj...låter som du har blivit gammal..;)

Niklas Källström sa...

Krama boll är det nya, läs det finstilta :)

Gammal, säger killen som tog ledigt från natthelgen på jobbet för han inte orkade, sjukt drygt! ;)