Sidor

söndag, december 06, 2009

På tom mage verkar vara grejen för mig...

Straxt efter 15 och nyvaken med en kopp kaffe framför datorn och snart dax för tredje och sista jobbnatten(18:30-07:00). Ingen träning idag, inte ens en powerwalk orkade jag med att samla kraft till när jag vakna. Men igår Lördag körde jag ett 2 x 20 minuter EB – Tröskelintervall. Gjorde som sist och ladda på med en ordentlig frukost innan jag hoppade ner i sängen för sömn. När jag sedan klev upp blev det bara två koppar gott ICA pulverkaffe med alla aromer kvar ger en mild och rund eftersmak inan jag drog igång intervallerna. EB - passet gick riktigt bra den här gången också så att köra på tom mage verkar vara grejen för mig. Ska nog också försöka mig på att köra ett av distanspassen på tom mage för att se vad kroppen säger.... Distanspass över två timmar kör jag ändå med sportdryck för att orka hålla tempot uppe genom hela passet.

Har också börjat titta lite efter ett par nya landsvägsskor till säsong 2010 eftersom min nuvarande snart gjort sitt efter 3 säsonger. Absolut inga större fel på dom men börja bli en aning uttöjda och greppet i kardborren på dom två nedre spännena är inte på topp längre. Måste bara hitta ett par som sitter som sprayat på foten eftersom jag alltid kör med utan strumpor i landsvägsskorna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blev jag kaffesugen, hör av dig när du vaknat så får du bjuda på en kopp
/Ricke

Anonym sa...

Utan strumpor.är du sån där triathlet?
Jag lovar att inte säga nåt till Adamsson

Niklas Källström sa...

Strumpor känns lite 2007 ;)

Tille sa...

Utan strumpor? Vad är nästa steg? Badbyxor?