Sidor

fredag, december 11, 2009

Perverst ren vintercross...

Träningsfri dag idag så jag passade där för på att underhålla vintercrossen. cykeltvätt, kedja och kassett fick först gotta till sig i ett varmt avfettningsbad en timme innan jag lät dom passera två varma bad med diskmedel för att bli av med fett- och oljerester. Sen gick jag över hela cykeln med putstrasa och bike polish tills allt blev som nytt. Passade också på att lägga om till vinterdäck(Nokian A10) eftersom det ser ut att kunna bli lite kallare framöver. Nu känner jag mig redo för morgondagens distanspass med en perverst ren vintercross.

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Stiligt ! Det trista är att den är ren under en perverst kort tid så här års. :)

Du och jag Nicke.

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Oj. Bäst att jag inte visar det där för min vinterhoj.

När jag blir proffs, om en vecka alltså, ska jag nog fixa till min också.
/J

Niklas Källström sa...

Säg den lycka som varar för evigt Skogling :)

Jag ser fram mot dina priffs-puts bilder Johan :)