Sidor

torsdag, december 31, 2009

Riktigt jobbiga rent mentalt tycker jag...

Jag skojade bara! dagens EB-pass var tänkt att köras igår men efter att ha läst igenom(efter jag gjort klart tisdagens inlägg) mitt träningsupplägg från Mattias - Aktivitus var det bara att flytta passet en dag framåt. Där stod det klar och tydligt....vila alltid dagen efter TCSI, TC60/120. Blev också påmind av Erik Vrang om att jag skulle vila efter mitt TC60/120 å så fick det bli.

idag då, EB – Tröskelintervall 2 x 30 minuter på 290 watt + 10 minuter upp/nedvarvning. Dom här långa EB-intervallerna är riktigt jobbiga rent mentalt tycker jag, tar liksom aldrig slut känns det som. En EB-intervall nästa vecka också sen är det 4 veckor utan dom och istället blir det en massa KI istället. Det ska bli skönt med ett nytt intervallpass på trainern. Snart nytt år och nya träningspass, det här får bli det sista jag gör i träningsväg 2009. Gott Nytt År på er alla!

..Wanted Dead or Alive..

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Fan vad söt du är i skägg. ;)

Got Nytt !

-Rodriguez

Erik Vrang sa...

De där EB intervallerna är inte roliga i längden. Har själv kört EB i 4 veckor nu, äntligen lite kortare intervaller! Tror vi har rätt lika upplägg i schemat som det ser ut. Gott Nytt År och träna på!

/Erik

Anonym sa...

Pannben! nu längtar man ut på vägarna, damn vinter. Gott Nytt mannen!
/Ricke

Niklas Källström sa...

Jag kanske ska spara skägget tills efter GC Patrik ;)

Kanske lika upplägg med du spelar i en helt annan klass (världsklass) enlit dom ryken som nått mig Erik :)

När det är som tyngs tänker jag på dina "citat" Ricke :)

Gott nytt alla!

Johan Mölleborn sa...

Det där är verkligen pannbenspass. Men de lär ge en hel del extra krut i vår. God nytt!
/J

Niklas Källström sa...

Lite extra krut till sommarens skyltspurter får vi hoppas att all träning ger :)

Gott Nytt Johan!