Sidor

torsdag, januari 21, 2010

Jag beställer och tysken levererar...

Det blev aldrig nått bloggat igår eftersom jag bara var lat och inte orka. Men träning blev det, ett riktigt bra sådant också. KI - Kort intervall på trainer. Det här gången var pulsen med direkt och inte som sist då den mest var trög och svårflörtad. Nu gick allt som tänkt, slutpuls(195 bpm) på sista intervallen vara 11 slag över slutpuls(184 bpm) på första intervallen. För att nå slutpuls fick jag köra 5 x 360 watt med 104-107 kadens under intervallerna. Avslutade gårdagen med en lite promenad följt av en omgång CEFAR på båda benen i sängen.

Idag bokade jag och Ricke en ny tid hos Mattias på Aktivitus för ett nytt fulltest cykel den 23/3. Det ska bli kul att få svar på vad träningen gett....för det har den. Självklart blir det ett nytt träningsupplägg på 16 veckor. Att följa träningsupplägget har verkligen gått bra och jag har aldrig känt en sån träningslust under vintern som jag gör nu.

Jag beställer och tysken levererar. Idag kom uppgraderingen(Cree Led Kit) till min Lupine Betty 14. Monterad och klar, batteriet ligger på laddning och imorgon blir det ljustest under jobbpendlingen på skogsvägarna, mysigt!.

8 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Den där vill jag se! Hur mycket hade du innan uppgraderingen, 800 lumen? Den lös ju helt stört bra redan då.

Anonym sa...

Lägga ut videor på uppackningar av cykelprylar verkar vara det nya svarta: http://www.youtube.com/profile?user=globalistic ;-)

Uppenbarligen...

Niklas Källström sa...

Lugn och fin nu Johan :) 1400 lumens var lampan på innan och nu 1750. Ingen jätteökning men dom 350 lumens märktes. i morse i skogen :)

Johan Mölleborn sa...

Aha ok. Det var därför min 600-lumenslampa såg ut som en skugga mot din.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Fyfan för dig. :)

Niklas Källström sa...

Jag tar med mig den ner till GC så vi har bra belysning när vi ska hem från krogen mitt i natten Patrik ;)

Niklas Källström sa...

Att packa upp är alltid rätt och med en video blir det sååå 2011 ;)

Receivningskungen sa...

Du ska alltid vara värst!Se till och var det på jobbet istället..din kluns! ;)