Sidor

söndag, januari 24, 2010

Nu ska benen få en rejäl omgång...

Lika som senast, orkade inte rita här i bloggen om passet efter passet som jag körde i Fredags. Men ett KI - kort intervall på trainer blev det och bra gick det. Körde på samma watt som i onsdags, 5 intervaller där slutpulsen på sista intervallen vara 12 slag över slutpuls på första intervallen.

Idag var det då desto trögare, pulsen ville inte upp. Samma watt och kadens som senast ändå vill det sig inte och pulsen sjönk till och med på tredje intervallen. Bara för att testa höjde jag 10 watt på fjärde intervallen för se hur pulsen skulle reagera. Pulsen ökade igen men känslan i kroppen(Borgskala) överensstämde inte med pulskurvan så därför beslöt jag mig för att vara nöjd med 4 intervaller. Känslan i kroppen var alltså mer ansträngd än vad pulsen visade. Nu ska benen få en rejäl omgång CEFAR för att reparera dom till imorgon. 20 minuter på varje program, återhämtning, massage och avslappning.

Kvällen har jag ägnat åt att tillverka matlådor för nästan hela veckan, 12 stycken blev det. Att lägga 2-3 timmar en kväll för att slippa behöva tänka på vad jag ska laga till lunch eller middag hela nästa vecka känns som en bra investering. Blir också lättare att hålla lite koll på hur många kalorier jag får i mig nu när jag ska bli lättare. Nästa vecka bli en full-fart-vecka med träning, jobb och födelsedag.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte att baka till 40 års kalaset! tårta & kakor;)

E-kingen sa...

När är supafesten då?

Niklas Källström sa...

Tårtjobbet har jag lagt ut :)

Supafesten, vi är inte i Sala nu kungen ;)

Johan Mölleborn sa...

Pulsen är lite festlig ibland. Jag har också märkt samma fenomen. Men då kör jag vidare på den effekten som jag bestämt och låter pulsen vara lägre den gången.

Hörde jag supafest?
/J

Niklas Källström sa...

Det är nog också därför vi har fått Borgskalan att gå efter. Den där killen Mattias vet nått ;)

Tyvärr Johan! jag vågar inte eftersom GC är om 3 veckor och Skogling är i alldeles för bra form :)

Patrik Skolling Möller sa...

Fyller inte du 30 nästa vecka ? :)

Gör matsäcken till G C när du ändå håller på. Så slipper vi tänka på det också.

Skall jag maila mina önskemål? Dag 1, alltså på söndagen vill jag i alla fall ha pic nic på röd/vit-rutig duk i Lucia. Jag gillar Faustino och baguetter men lite sköna ostar, Jamon Serráno... Mm...=D

-Skogling

Niklas Källström sa...

Nej, idag ;)

Menyn dag ett är check! Till dag två tänkte jag, Smörstekt havskattfilé, med räkor, kronärtskocksragu och skummig vinsky. Dessert, chokladtryffel, biscotto och till det här dricker vi en Barolo, Tenuta Carretta, Piemonte -99.

Vänta bara tills du får se vad det blir på dag tre ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Oj oj !! Och allt transporteras i en rottingkorg va ? :)

GRATTIS !!!

Johan Mölleborn sa...

Är det idag man ska säga grattis? Grattis i så fall.
/J

Anonym sa...

Niklas fyller 40 idag!!

Niklas Källström sa...

Tack grabbar!